Virksomheden

Velkommen til M. Wilhelmsen A/S. Vi er specialister i kuglelejer, tætninger og transmissioner. Vi er beliggende i Åbyhøj, Vejle og Herlev og kan tilbyde et bredt sortiment af produkter såsom kuglelejer, tætninger, transmissionsdele, befæstigelse, værktøj, slanger, gummiplader, pakninger, trykluft, fittings, smøremidler, kemikalier, linear samt løfte- og hejseudstyr.

Vores firma blev grundlagt i 1881 og beskæftiger i dag omkring 24 medarbejdere. Vores forretningsområde omfatter handel og fremstilling, især inden for engroshandel med værktøjsmaskiner.

Vi skiller os ud ved at have et omfattende lager med over 100.000 varenumre, hvilket sikrer, at vi kan imødekomme dine behov hurtigt og effektivt. Vi garanterer dag til dag levering for ordrer afgivet inden kl. 14.00, forudsat at varerne er på lager. Som officiel partner af Schaeffler har vi direkte adgang til innovative produkter og tjenester, hvilket sikrer, at vi altid har den perfekte løsning til dine applikationer. I nødstilfælde tilbyder vi en 24/7 døgnvagtsservice.